www.kellohuoltoloppela.com

KellohuollonYstävät

Esittely

Kellohuolto on luonut uskollisten asiakkaiden ringin, HuollonYstävät! HuollonYstävät ovat etuasiakkaita, joille kehittelen etuja, joita ei tarjota muille. HuollonYstäville tullaan tarjoamaan erinäisiä etuja, joita ei tarjota muille. Nämä asiakkaat, jotka ovat Teboil-tyyliin julistaneet rakkauttaan Huollolle sekä sen tarjoamille palveluille, huoltotyölle tai Huollon kotisivujen tarjoamalle kellotiedolle, he tulevat saamaan etuja Kellohuollon taholta. Jotta elää ja kehittyy ja näiden asiakkaiden tyytyväisyys jatkuu, tulen kehittelemään lisää etuja.

Liittyminen

HuollonYstäväksi ei voi tällä hetkellä liittyä! Seuraava ikkuna liittymiselle vuoden 2021 puolella. Ilmoitan kun taas HuollonYstäviä haetaan.

Polku HuollonYstäväksi etenee seuraavasti:

1)Anna Kellohuollolle Googlen Yritysarviointiin  positiivinen 5 tähden palaute.

2)Ilmottaudu Kellohuollolle sähköpostitse, kun huolto ottaa uusia jäseniä.

Ennen kuin edut ovat voimassa, pitää odottaa 30 päivää.

Miksi näin tiukka järjestely? HuollonYstävän edut ovat rahan arvoisia, kelloharrastajille. Etua ei ole tarkoitettu alennusautomaatiksi kaikille, jotka huomaavat keinon 12% alennukseen ranneketta tarvittaessa, vaan vain niille, jotka haluavat sitoutua Huollon ystäväksi. Muutoin koko hommasta menee eturyhmään kuulumisen status, jos matkassa jäseneksi ei ole ongelmia.


Huollon Ystävän pysyvä etu

Etuasiakkaat ovat aina oikeutettuja 12% alennukseen Hirsch-rannekkeista (esim Hirsch Forest tai Osiris ranneke normaalisti 35€, Kellohuollon Ystävälle 30€), heidän tullessa ostoksille tai tilatessa rannekkeen postin välityksellä!

Saadaksesi edun, kerro oston yhteydessä, että olet mukana Kellohuollon Ystävissä. Etua ei saa, takautuvasti, jos viikon kuluttua ostosta muistatkin olevasi Huollon Ystävä, vaan muista ilmoittaa asia heti, muutoin Huollon kirjanpidossa on painajainen.

Lisäksi on olemassa määrä-aikaisia etuja, joista ilmoitan aina erikseen.